Heftige beelden: enorme chaos in Australië door grote bosbranden

Heftige beelden: enorme chaos in Australië door grote bosbranden

Heftige beelden: enorme chaos in <em>Australië</em> door grote bosbranden Waar eerder dit jaar het Amazonegebied geteisterd werd door enorme bosbranden, is het nu de beurt aan Australië. Brandweerlieden hebben daar de grootste moeite om het vuur te bestrijden, en de branden zijn al omschreven als de gevaarlijkste ooit. Het leidt tot chaos in het land, waar nu al een week lang de noodtoestand van kracht is. Ook Sydney wordt nu bedreigd voor het vuur. Bekijk de heftige beelden van de branden hierboven. Heftige beelden: Bosbranden in California zijn niet te blussen Bekijk deze video » Indrukwekkende beelden: Recordaantal bosbranden in Australië Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: enorme chaos in Australië door grote bosbranden

Waar eerder dit jaar het Amazonegebied geteisterd werd door enorme bosbranden, is het nu de beurt aan Australië. Brandweerlieden hebben daar de grootste moeite om het vuur te bestrijden, en de branden zijn al omschreven als de gevaarlijkste ooit. Het leidt tot chaos in het land, waar nu al een week lang de noodtoestand van kracht is. Ook Sydney wordt nu bedreigd voor het vuur.

Bekijk de heftige beelden van de branden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: enorme chaos in Australië door grote bosbranden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV