Pauw gemist? 79-jarige Gerard Cox komt met eerste solovoorstelling

Pauw gemist? 79-jarige Gerard Cox komt met eerste solovoorstelling

<em>Pauw</em> gemist? 79-jarige <em>Gerard Cox</em> komt met eerste solovoorstelling Gerard Cox heeft inmiddels de mooie leeftijd van 79 jaar bereikt, maar de acteur uit Toen was geluk heel gewoon staat nu pas voor het eerst solo in de theaters met de voorstelling De grote grijze belofte. En dat komt door een brief van zanger Robert Long: "Die zei: wordt niet een mopperende oude man die aan de drank gaat." Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Gerard Cox zingt: Game Of Thrones is niks voor mij Bekijk deze video » Gerard Cox verrast met surpriseparty: 'Heel erg leuk' Bekijk deze video »
Talkshow :
Pauw gemist? 79-jarige Gerard Cox komt met eerste solovoorstelling

Gerard Cox heeft inmiddels de mooie leeftijd van 79 jaar bereikt, maar de acteur uit Toen was geluk heel gewoon staat nu pas voor het eerst solo in de theaters met de voorstelling De grote grijze belofte. En dat komt door een brief van zanger Robert Long: "Die zei: wordt niet een mopperende oude man die aan de drank gaat."

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? 79-jarige Gerard Cox komt met eerste solovoorstelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen