Opgezadeld met Britt gemist? Schaap geeft Britt Dekker een kopstoot

Opgezadeld met Britt gemist? Schaap geeft Britt Dekker een kopstoot

<em>Opgezadeld met Britt</em> gemist? Schaap geeft <em>Britt Dekker</em> een kopstoot Bekijk in het fragment uit het programma Opgezadeld Met Britt hoe een schaap Britt Dekker aanvalt. Britt ontwijkt het dier, maar het schaap wilt Britt maar al te graag kopstoten geven. Heb je een aflevering gemist? Dat geeft niets. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video » Britt Dekker verprutst manen van paard: "Het ziet er niet uit" Bekijk deze video »
TV :
Opgezadeld met Britt gemist? Schaap geeft Britt Dekker een kopstoot

Bekijk in het fragment uit het programma Opgezadeld Met Britt hoe een schaap Britt Dekker aanvalt. Britt ontwijkt het dier, maar het schaap wilt Britt maar al te graag kopstoten geven. Heb je een aflevering gemist? Dat geeft niets. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv.

Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opgezadeld met Britt gemist? Schaap geeft Britt Dekker een kopstoot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen