Opgelicht?!: Louche autoverkoper geconfronteerd met wandaden

Opgelicht?!: Louche autoverkoper geconfronteerd met wandaden

<em>Opgelicht?!</em>: Louche autoverkoper geconfronteerd met wandaden Opgelicht?! is terug. In de eerste aflevering, die dinsdagavond wordt uitgezonden, bezoekt het programma van Jaap Jongbloed onder andere een verkoper van een auto met een teruggedraaide kilometerteller. Tijdens de confrontatie wordt de sfeer al snel grimmig. Bekijk het fragment van Opgelicht?! hierboven. Bekijk ook Was Zwarte Piet een slaaf of een knecht? Bekijk de geschiedenis. Bekijk deze video » Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren" Bekijk deze video » Radar gemist? Ouders in problemen vanwege kinderopvangtoeslag Bekijk deze video »
TV :
Opgelicht?!: Louche autoverkoper geconfronteerd met wandaden

Opgelicht?! is terug. In de eerste aflevering, die dinsdagavond wordt uitgezonden, bezoekt het programma van Jaap Jongbloed onder andere een verkoper van een auto met een teruggedraaide kilometerteller. Tijdens de confrontatie wordt de sfeer al snel grimmig. Bekijk het fragment van Opgelicht?! hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opgelicht?!: Louche autoverkoper geconfronteerd met wandaden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV