Chantal Janzen ziet een wandelende teddybeer op straat

Chantal Janzen ziet een wandelende teddybeer op straat

<em>Chantal Janzen</em> ziet een wandelende teddybeer op straat Chantal Janzen en haar zoontje Bobby zijn aan de wandel. Want als de zon schijnt in Nederland, moet je ervan profiteren en de beentjes strekken. Bobby lijkt het erg fijn te vinden om als mini teddybeertje de paraderen in de zon. Bekijk de schattige beelden, die Chantal Janzen deelt van haar zoontje, hierboven. Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd" Bekijk deze video » Chantal Janzen gaat terug het theater in: "Het wordt groots" Bekijk deze video » Zoontje Chantal Janzen heeft zijn hart verloren aan klassieke muziek Bekijk deze video »
Amusement :
Chantal Janzen ziet een wandelende teddybeer op straat

Chantal Janzen en haar zoontje Bobby zijn aan de wandel. Want als de zon schijnt in Nederland, moet je ervan profiteren en de beentjes strekken. Bobby lijkt het erg fijn te vinden om als mini teddybeertje de paraderen in de zon.

Bekijk de schattige beelden, die Chantal Janzen deelt van haar zoontje, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen ziet een wandelende teddybeer op straat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV