Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die bevallen zijn in Suriname

Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die bevallen zijn in Suriname

<em>Jennifer Hoffman</em> bezoekt <em>Nederlandse vrouwen</em> die bevallen zijn in <em>Suriname</em> Grenzeloos verliefd is één van de populairste programma's op Net 5. Nu krijgt het programma een spin-off, Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland. Hierin volgt presentatrice en actrice Jennifer Hoffman Nederlandse vrouwen die in het buitenland zwanger zijn, en dit zorgt voor indrukwekkende bevallingsverhalen. "Stoere en dappere vrouwen""Zoveel geleerd. Over inknippen zonder weeën, over te weinig hechtdraad, over wat te doen met de placenta, over baden met blauwsel, over stoere en dappere vrouwen, over hulpeloze mannen, over de lekkerste Rendang ooit en over de gastvrijheid van Surinamers", aldus Jennifer Hoffman over de eerste aflevering van het nieuwe Net5 programma Baby in het Buitenland. Baby in het buitenland is vanaf 12 november elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij Net5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die bevallen zijn in Suriname

Grenzeloos verliefd is één van de populairste programma's op Net 5. Nu krijgt het programma een spin-off, Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland. Hierin volgt presentatrice en actrice Jennifer Hoffman Nederlandse vrouwen die in het buitenland zwanger zijn, en dit zorgt voor indrukwekkende bevallingsverhalen.

"Stoere en dappere vrouwen"
"Zoveel geleerd. Over inknippen zonder weeën, over te weinig hechtdraad, over wat te doen met de placenta, over baden met blauwsel, over stoere en dappere vrouwen, over hulpeloze mannen, over de lekkerste Rendang ooit en over de gastvrijheid van Surinamers", aldus Jennifer Hoffman over de eerste aflevering van het nieuwe Net5 programma Baby in het Buitenland.

Baby in het buitenland is vanaf 12 november elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij Net5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die bevallen zijn in Suriname of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen