De 12 van Schouwendam vanaf 12 november te zien, bekijk de trailer

De 12 van Schouwendam vanaf 12 november te zien, bekijk de trailer

<em>De 12 van Schouwendam</em> vanaf 12 november te zien, bekijk de trailer Vanaf 12 november is de nieuwe spannende serie De 12 van Schouwendam te zien op Videoland. Onder anderen Gijs Naber, Huub Stapel en Carine Crutzen vertolken de hoofdrollen. Over de serieSchouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Bekijk de trailer van De 12 van Schouwendam hierboven. Bekijk ook Feelgood-serie Kerst bij Koosje met Katja Schuurman nu te zien bij Videoland Bekijk deze video » Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren" Bekijk deze video »
Serie :
De 12 van Schouwendam vanaf 12 november te zien, bekijk de trailer

Vanaf 12 november is de nieuwe spannende serie De 12 van Schouwendam te zien op Videoland. Onder anderen Gijs Naber, Huub Stapel en Carine Crutzen vertolken de hoofdrollen.

Over de serie
Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Bekijk de trailer van De 12 van Schouwendam hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De 12 van Schouwendam vanaf 12 november te zien, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV