Selena Gomez in shock door vervelende reacties over gewichtstoename

Selena Gomez in shock door vervelende reacties over gewichtstoename

Het heeft zangeres Selena Gomez erg geraakt dat mensen op social media haar aanvielen op haar gewicht. Selena was namelijk een paar kilo aangekomen door de medicijnen die ze moest nemen in verband met haar ziekte Lupus: "Dat hakte er wel in ja, en ik was er echt door van slag", aldus Gomez in een interview met de Giving Back Generation.

"Ik leef mijn leven"
De nare reacties over haar gewicht hebben een negatief effect gehad op de zangeres. De 27-jarige brunette probeerde de pijn te verminderen door een pauze te nemen van sociale media. Selena: "Ik ben er een tijdje tussenuit geweest en heb sinds mijn terugkeer besloten om niet meer op mijn tijdlijn te kijken. Ik ben erg gelukkig met mijn leven nu en vooral om er te zijn. Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet teveel omkijken naar wat ik heb meegemaakt."

Foto's kijkt Selena niet terug
Bekijk hieronder hoe Selena posseert op de rode loper. De zangeres plaatst deze video op haar Instagram, waarschijnlijk heeft ze de video zelf ook gezien, maar foto's wilt ze beslist niet terugkijken: "Ik sta op een rode loper, laat fotografen vervolgens hun beelden schieten, maar kijk die foto's daarna niet terug. Dat geeft me rust", aldus Selena.

Selena Gomez in shock door vervelende reacties over gewichtstoename Het heeft zangeres Selena Gomez erg geraakt dat mensen op social media haar aanvielen op haar gewicht. Selena was namelijk een paar kilo aangekomen door de medicijnen die ze moest nemen in verband met haar ziekte Lupus: "Dat hakte er wel in ja, en ik was er echt door van slag", aldus Gomez in een interview met de Giving Back Generation. "Ik leef mijn leven"De nare reacties over haar gewicht hebben een negatief effect gehad op de zangeres. De 27-jarige brunette probeerde de pijn te verminderen door een pauze te nemen van sociale media. Selena: "Ik ben er een tijdje tussenuit geweest en heb sinds mijn terugkeer besloten om niet meer op mijn tijdlijn te kijken. Ik ben erg gelukkig met mijn leven nu en vooral om er te zijn. Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet teveel omkijken naar wat ik heb meegemaakt." Foto's kijkt Selena niet terugBekijk hieronder hoe Selena posseert op de rode loper. De zangeres plaatst deze video op haar Instagram, waarschijnlijk heeft ze de video zelf ook gezien, maar foto's wilt ze beslist niet terugkijken: "Ik sta op een rode loper, laat fotografen vervolgens hun beelden schieten, maar kijk die foto's daarna niet terug. Dat geeft me rust", aldus Selena.
Amusement :
Selena Gomez in shock door vervelende reacties over gewichtstoename
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Selena Gomez in shock door vervelende reacties over gewichtstoename of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV