Treinen worden voller en voller: "16% meer reizigers in de trein"

Treinen worden voller en voller: "16% meer reizigers in de trein"

Treinen worden voller en voller: "16% meer reizigers in de trein" Slecht nieuws voor alle treinreizigers en weggebruikers in Nederland. Uit een nieuw rapport van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid staat dat het op de weg en in de trein nóg drukker gaat worden. De Ochtend Show heeft contact met politiek verslaggever Edwin van der Aa. Het wordt alleen maar ergerEdwin vertelt in het videofragment hierboven: "Er zijn 16% meer reizigers in de trein en ongeveer 8% meer op het hoofdwegennet. Ik was laatst in het weekend in de trein, het is ontzettend druk, en dat wordt alleen maar erger", aldus de bezorgde verslaggever. Bekijk de De Ochtend Show-beelden hierboven, voor meer informatie over treinreizigers en weggebruikers in Nederland. 65 Doden door brand in trein Pakistan na ontploffing kookstelletje Bekijk deze video » Zwartrijder slaat 63-jarige conductrice bewusteloos in Breda Bekijk deze video »
Nieuws :
Treinen worden voller en voller: "16% meer reizigers in de trein"

Slecht nieuws voor alle treinreizigers en weggebruikers in Nederland. Uit een nieuw rapport van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid staat dat het op de weg en in de trein nóg drukker gaat worden. De Ochtend Show heeft contact met politiek verslaggever Edwin van der Aa.

Het wordt alleen maar erger
Edwin vertelt in het videofragment hierboven: "Er zijn 16% meer reizigers in de trein en ongeveer 8% meer op het hoofdwegennet. Ik was laatst in het weekend in de trein, het is ontzettend druk, en dat wordt alleen maar erger", aldus de bezorgde verslaggever.

Bekijk de De Ochtend Show-beelden hierboven, voor meer informatie over treinreizigers en weggebruikers in Nederland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Treinen worden voller en voller: "16% meer reizigers in de trein" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV