Heeft voetballer Lars Veldwijk een tattoo op zijn gezicht!?

Heeft voetballer Lars Veldwijk een tattoo op zijn gezicht!?

Heeft voetballer <em>Lars Veldwijk</em> een tattoo op zijn gezicht!? Voetballer Lars Veldwijk laat aan zijn volgers op Instagram weten dat hij een nieuwe tattoo heeft. Veldwijk zijn hele lichaam is bedekt met tattoo's, maar er miste er blijkbaar nog een op zijn gezicht. Via bovenstaande Instagram Story laat de vriend van Monica Geuze de tattoo naast zijn rechteroog zien. Lars Veldwijk over transfer: 'Ik weet niet of er iets gaat komen' Bekijk deze video » Monica en Lars nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed” Bekijk deze video »
Amusement :
Heeft voetballer Lars Veldwijk een tattoo op zijn gezicht!?

Voetballer Lars Veldwijk laat aan zijn volgers op Instagram weten dat hij een nieuwe tattoo heeft. Veldwijk zijn hele lichaam is bedekt met tattoo's, maar er miste er blijkbaar nog een op zijn gezicht. Via bovenstaande Instagram Story laat de vriend van Monica Geuze de tattoo naast zijn rechteroog zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heeft voetballer Lars Veldwijk een tattoo op zijn gezicht!? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV