Fred van Leer lanceert zijn eigen kerstballen collectie

Fred van Leer lanceert zijn eigen kerstballen collectie

<em>Fred van Leer</em> lanceert zijn eigen <em>kerstballen collectie</em> Fred van Leer is de afgelopen tijd druk bezig geweest met zijn kerstballen collectie en vandaag (12 november) is het dan eindelijk zover. Vanaf 17:00 uur is de kerstballen collectie van Fred verkrijgbaar in alle Shoeby-winkels. Van Leer is al helemaal in de kerstsfeer en playbackt een heerlijk kerstliedje voor zijn volgers, bekijk de Instagramvideo hieronder. Fred van Leer openhartig over privéleven: "Burn-out viel me zwaar" Bekijk deze video » Fred van Leer verrast door gastartiest Fred & Friends concert 2020 Bekijk deze video » Fred van Leer doet playbackact met Glennis Grace Bekijk deze video »
Amusement :
Fred van Leer lanceert zijn eigen kerstballen collectie

Fred van Leer is de afgelopen tijd druk bezig geweest met zijn kerstballen collectie en vandaag (12 november) is het dan eindelijk zover. Vanaf 17:00 uur is de kerstballen collectie van Fred verkrijgbaar in alle Shoeby-winkels. Van Leer is al helemaal in de kerstsfeer en playbackt een heerlijk kerstliedje voor zijn volgers, bekijk de Instagramvideo hieronder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer lanceert zijn eigen kerstballen collectie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen