Olcay Gulsen eist van patissier een prachtige taart voor lancering make-up lijn

Olcay Gulsen eist van patissier een prachtige taart voor lancering make-up lijn

<em>Olcay Gulsen</em> eist van <em>patissier</em> een prachtige taart voor <em>lancering make-up lijn</em> Olcay Gulsen is al een poos bezig met het creëren van haar eigen make-up lijn, en het is bijna zover. Zondag 17 november lanceert Olcay haar make-up collectie Olcay Gulsen Beauty. "Leuker dan wat iedereen tot nu toe heeft gedaan"Natuurlijk heeft Olcay een prachtige taart nodig om dit te kunnen vieren. De presentatrice komt maandag bij een patisserie met de vraag of er een taart gemaakt kan worden dat "veel leuker is dan wat iedereen heeft gedaan tot nu toe". De patissier wordt een beetje nerveus bij de gedachte dat hij nog maar een paar dagen de tijd heeft om een originele taart te maken met Olcay's logo. Maar dit zal vast goed komen! Bekijk de video hierboven. Bekijk de Instagram Story van Olcay bij de patisserie hierboven. Bekijk ook Olcay Gulsen heeft pijnlijke fotoshoot voor eigen beautymerk Olcay Gulsen Beauty Bekijk deze video » Olcay Gulsen krijgt voor het eerst in tien jaar een nieuwe haarkleur: "Het is zo spannend!" Bekijk deze video »
Amusement :
Olcay Gulsen eist van patissier een prachtige taart voor lancering make-up lijn

Olcay Gulsen is al een poos bezig met het creëren van haar eigen make-up lijn, en het is bijna zover. Zondag 17 november lanceert Olcay haar make-up collectie Olcay Gulsen Beauty.

"Leuker dan wat iedereen tot nu toe heeft gedaan"
Natuurlijk heeft Olcay een prachtige taart nodig om dit te kunnen vieren. De presentatrice komt maandag bij een patisserie met de vraag of er een taart gemaakt kan worden dat "veel leuker is dan wat iedereen heeft gedaan tot nu toe". De patissier wordt een beetje nerveus bij de gedachte dat hij nog maar een paar dagen de tijd heeft om een originele taart te maken met Olcay's logo. Maar dit zal vast goed komen! Bekijk de video hierboven.

Bekijk de Instagram Story van Olcay bij de patisserie hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen eist van patissier een prachtige taart voor lancering make-up lijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen