Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte"

Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte"

<em>Paul Haenen</em>: &quot;Lachwekkend dat Bridget, die bij <em>Boulevard</em> werkt, vraagt om mediastilte&quot; Acteur en cabaretier Paul Haenen is te gast bij het AD vanwege zijn nieuwe theatervoorstelling maar geeft ook even zijn mening over de prille liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland: "Het is enorm lachwekkend dat Bridget, die bij RTL Boulevard werkt, vraagt om mediastilte. Zij verdienen hun geld met het naar buiten gooien van roddels." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren" Bekijk deze video » Marieke Elsinga probeert kolfapparaat: "Mijn tepel werd vacuüm gezogen" Bekijk deze video » Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes Bekijk deze video »
Show :
Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte"

Acteur en cabaretier Paul Haenen is te gast bij het AD vanwege zijn nieuwe theatervoorstelling maar geeft ook even zijn mening over de prille liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland: "Het is enorm lachwekkend dat Bridget, die bij RTL Boulevard werkt, vraagt om mediastilte. Zij verdienen hun geld met het naar buiten gooien van roddels." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen