Jimmy Fallon worstelt in bizarre outfit met acteur Michael Shannon

Jimmy Fallon worstelt in bizarre outfit met acteur Michael Shannon

<em>Jimmy Fallon</em> worstelt in bizarre outfit met acteur <em>Michael Shannon</em> Acteur Michael Shallon is te gast bij Jimmy Fallon om te vertellen over twee van zijn nieuwe films, Knives Out en The Current War. Die boodschap komt echter niet helemaal over, want hij draagt een tamelijk bizarre outfit. Shannon heeft er ook een voor Fallon mee genomen. WorstelenHet is een soort 'onesie' van Alvin and the Chipmunks, en Fallon vindt het prima om de outfit ook aan te trekken. Tijdens hun gesprek merkt Shannon op dat het wel een beetje op een worstelpakje lijkt, en van het een komt het ander: de acteur en de talkshowhost gaan de strijd met elkaar aan. Dat leidt tot grote hilariteit bij het publiek. Bekijk het fragment uit de show van Jimmy Fallon hierboven. Michael Douglas sneert naar Donald Trump: "Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt" Bekijk deze video » Wat gaat er gebeuren in Stranger Things seizoen 4? Gaten Matarazzo heeft geen idee Bekijk deze video » Is Henry Golding (Last Christmas) de nieuwe James Bond? "Wie weet..." Bekijk deze video »
Entertainment :
Jimmy Fallon worstelt in bizarre outfit met acteur Michael Shannon

Acteur Michael Shallon is te gast bij Jimmy Fallon om te vertellen over twee van zijn nieuwe films, Knives Out en The Current War. Die boodschap komt echter niet helemaal over, want hij draagt een tamelijk bizarre outfit. Shannon heeft er ook een voor Fallon mee genomen.

Worstelen
Het is een soort 'onesie' van Alvin and the Chipmunks, en Fallon vindt het prima om de outfit ook aan te trekken. Tijdens hun gesprek merkt Shannon op dat het wel een beetje op een worstelpakje lijkt, en van het een komt het ander: de acteur en de talkshowhost gaan de strijd met elkaar aan. Dat leidt tot grote hilariteit bij het publiek.

Bekijk het fragment uit de show van Jimmy Fallon hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jimmy Fallon worstelt in bizarre outfit met acteur Michael Shannon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen