Nienke en Resley weten het zeker gemist? Nienke ontvangt een "intens" cadeau

Nienke en Resley weten het zeker gemist? Nienke ontvangt een "intens" cadeau

Nienke en Resley weten het zeker gemist? Nienke ontvangt een "intens" cadeau Nienke Plas en haar verloofde en manager, Resley, staan inmiddels aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals: Nienke kan én doet het. Na het ontvangen van de twee Televisier-Ster awards in oktober 2019 kreeg ze de dag daarna van SBS een levensgrote foto van haar en haar verloofde. Benieuwd naar Nienkes reactie? Bekijk het fragment van Nienke en Resley weten het zeker hierboven. Nienke en Resley weten het zeker is elke maandag om 21.32 uur te zien op RTL 5. Je kunt de fragmenten van Nienke en Resley weten het zeker terugkijken bij Gids.tv. Nienke Plas en Resley hebben meningsverschil over Nienke's outfit Bekijk deze video » Vriend Nienke Plas heeft een nieuwe auto: "Wat een idioot apparaat!" Bekijk deze video »
TV :
Nienke en Resley weten het zeker gemist? Nienke ontvangt een "intens" cadeau

Nienke Plas en haar verloofde en manager, Resley, staan inmiddels aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals: Nienke kan én doet het.

Na het ontvangen van de twee Televisier-Ster awards in oktober 2019 kreeg ze de dag daarna van SBS een levensgrote foto van haar en haar verloofde. Benieuwd naar Nienkes reactie? Bekijk het fragment van Nienke en Resley weten het zeker hierboven.

Nienke en Resley weten het zeker is elke maandag om 21.32 uur te zien op RTL 5. Je kunt de fragmenten van Nienke en Resley weten het zeker terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nienke en Resley weten het zeker gemist? Nienke ontvangt een "intens" cadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV