Oplichters aangepakt in Aruba: De oplichter is niemand minder dan eigen vader

Oplichters aangepakt in Aruba: De oplichter is niemand minder dan eigen vader

<em>Oplichters aangepakt</em> in Aruba: De oplichter is niemand minder dan eigen vader ‪Kees van der Spek helpt rogier en zijn zus een oplichter te pakken. Ze zijn in Aruba en de oplichter is niemand minder dan hun eigen vader, die zes jaar geleden Nederland verliet en zijn kinderen bedrogen achterliet. Het is een zeer emotionele uitzending. Bekijk hierboven een voorproefje van de uitzending. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is elke dinsdag om 20:32 uur te zijn bij RTL5. Je kunt de hele aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken via Gids.tv. Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"! Bekijk deze video » Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!" Bekijk deze video » Oplichter verbiedt Alberto Stegeman beelden uit te zenden: "Ik weet je te vinden!" Bekijk deze video »
TV :
Oplichters aangepakt in Aruba: De oplichter is niemand minder dan eigen vader

Kees van der Spek helpt rogier en zijn zus een oplichter te pakken. Ze zijn in Aruba en de oplichter is niemand minder dan hun eigen vader, die zes jaar geleden Nederland verliet en zijn kinderen bedrogen achterliet. Het is een zeer emotionele uitzending. Bekijk hierboven een voorproefje van de uitzending.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is elke dinsdag om 20:32 uur te zijn bij RTL5. Je kunt de hele aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oplichters aangepakt in Aruba: De oplichter is niemand minder dan eigen vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV