Samenvatting Nederland - Slovenië (EK kwalificatie dames)

Samenvatting Nederland - Slovenië (EK kwalificatie dames)

Samenvatting <em>Nederland - Slovenië</em> (EK kwalificatie <em>dames</em>) Alle hoogtepunten Nederland - Slovenië Samenvatting Nederland - Slovenië (EK kwalificatie dames) Bekijk deze video » Live stream Nederland - Slovenië (EK kwalificatie dames) Bekijk deze video » Nederland - Slovenië 0-1 door Kaja Erzen Bekijk deze video » Nederland - Slovenië 1-1 door Sherida Spitse Bekijk deze video » Nederland - Slovenië 2-1 door Sherida Spitse Bekijk deze video » Nederland - Slovenië 3-1 door Vivianne Miedema Bekijk deze video » Nederland - Slovenië 4-1 door Vivianne Miedema Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië voor de EK kwalificatie (dames). Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Slovenië Op dinsdag 12 november spelen de Oranje Leeuwinnen de EK kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd begint om 20.00 uur. OranjeLeeuwinnenDe Oranje dames hebben in deze kwalificatiereeks nog geen foutje begaan. De eerste wedstrijd werd met 7-0 gewonnen van Estland, van de Turken met 3-0. Ook tegen Slovenië (2-4) en Rusland (2-0) werd gewonnen. De laatste wedstrijd, uit tegen Turkije, was de grootste overwinning tot nu toe: 0-8. Samenvatting Turkije - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » SloveniëSlovenië is een geduchte tegenstander voor de Nederlandse dames. De overwinning uit in het land was een van de meest moeizame uitslagen dit seizoen. Of de Slovenen in Arnhem een kans maken is nog maar de vraag, maar een kansje maken ze zeker wel. Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » EK KwalificatieDeze maand spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Turkije (vrijdag) en Slovenië (dinsdag). Opstelling NederlandVan Veenendaal; Van Lunteren, Nouwen, Janssen-Bloodworth, Van Dongen; Groenen, Spitse, Van de Donk; Miedema, Van der Sanden, Roord. Opstelling SloveniëVolgt z.s.m. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië voor de EK kwalificatie (dames).
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Slovenië (EK kwalificatie dames)

Alle hoogtepunten Nederland - Slovenië


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië voor de EK kwalificatie (dames). Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Slovenië

Op dinsdag 12 november spelen de Oranje Leeuwinnen de EK kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

OranjeLeeuwinnen
De Oranje dames hebben in deze kwalificatiereeks nog geen foutje begaan. De eerste wedstrijd werd met 7-0 gewonnen van Estland, van de Turken met 3-0. Ook tegen Slovenië (2-4) en Rusland (2-0) werd gewonnen. De laatste wedstrijd, uit tegen Turkije, was de grootste overwinning tot nu toe: 0-8.

Slovenië
Slovenië is een geduchte tegenstander voor de Nederlandse dames. De overwinning uit in het land was een van de meest moeizame uitslagen dit seizoen. Of de Slovenen in Arnhem een kans maken is nog maar de vraag, maar een kansje maken ze zeker wel.

EK Kwalificatie
Deze maand spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Turkije (vrijdag) en Slovenië (dinsdag).

Opstelling Nederland
Van Veenendaal; Van Lunteren, Nouwen, Janssen-Bloodworth, Van Dongen; Groenen, Spitse, Van de Donk; Miedema, Van der Sanden, Roord.

Opstelling Slovenië
Volgt z.s.m.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië voor de EK kwalificatie (dames).

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Slovenië (EK kwalificatie dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV