Anna Nooshin presenteert nieuw programma Mooier wordt het niet

Anna Nooshin presenteert nieuw programma Mooier wordt het niet

__Anna Nooshin gaat een nieuw BNNVARA-programma presenteren, namelijk: Mooier wordt het niet. Anna gaat de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving onderzoeken, hiervoor gaat ze in gesprek met bekende Nederlanders, onder wie presentatrice Chantal Janzen en voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk.

Anna begrijpt het nu beter
In het BNNVARA-programma zoekt Nooshin antwoord op vragen als "wat voor invloed heeft je uiterlijk op je zelfbeeld" en "hoe zetten we schoonheid in om succesvol te leven?" Anna: "Ik heb door het maken van deze serie geleerd dat lang niet iedereen zich vertegenwoordigd voelt in de mediawereld waar ik zelf dagelijks in zit. Die kennis is me heel dierbaar, omdat ik nu ook beter begrijp welke rol ik zelf kan spelen om hier verandering in te brengen."

Mooier wordt het niet wordt vanaf 26 november elke dinsdag om 22.00 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Mooier wordt het niet terugkijken bij Gids.tv. Anna Nooshin was al eerder met Chantal Janzen in gesprek over schoonheid in Chantals Vragenvuur. Bekijk de beelden van het interview hieronder.

<em>Anna Nooshin</em> presenteert nieuw programma <em>Mooier wordt het niet</em> __Anna Nooshin gaat een nieuw BNNVARA-programma presenteren, namelijk: Mooier wordt het niet. Anna gaat de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving onderzoeken, hiervoor gaat ze in gesprek met bekende Nederlanders, onder wie presentatrice Chantal Janzen en voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk. Anna begrijpt het nu beterIn het BNNVARA-programma zoekt Nooshin antwoord op vragen als "wat voor invloed heeft je uiterlijk op je zelfbeeld" en "hoe zetten we schoonheid in om succesvol te leven?" Anna: "Ik heb door het maken van deze serie geleerd dat lang niet iedereen zich vertegenwoordigd voelt in de mediawereld waar ik zelf dagelijks in zit. Die kennis is me heel dierbaar, omdat ik nu ook beter begrijp welke rol ik zelf kan spelen om hier verandering in te brengen." Mooier wordt het niet wordt vanaf 26 november elke dinsdag om 22.00 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Mooier wordt het niet terugkijken bij Gids.tv. Anna Nooshin was al eerder met Chantal Janzen in gesprek over schoonheid in Chantals Vragenvuur. Bekijk de beelden van het interview hieronder.
TV :
Anna Nooshin presenteert nieuw programma Mooier wordt het niet
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anna Nooshin presenteert nieuw programma Mooier wordt het niet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen