Jandino beloont dochter op schoolplein: "Dat was best heftig voor een kind van 5"

Jandino beloont dochter op schoolplein: "Dat was best heftig voor een kind van 5"

<em>Jandino</em> beloont dochter op schoolplein: &quot;Dat was best heftig voor een kind van 5&quot; Het dochtertje van Jandino Asporaat ging een tijdje naar school met haar knuffel Pip. De twee waren onafscheidelijk, maar Amy-Lee (5) is nu voor het eerst zonder knuffel naar school gegaan. Papa Jandino is megatrots en geeft zijn kleine meid op het schoolplein een mooie roze bosbloemen als verrassing. "Dit is echt een mega stap""Mega trots op deze kleine kanjer. Vandaag besloot Amy-Lee na 2 maanden op haar nieuwe school dat ze zonder pip (knuffel) naar school zou gaan. Voor haar is dit echt een mega stap in de goeie richting. Niet alleen de omgeving was nieuw voor haar, maar ook de taal was voor haar anders. Het is een internationale school, dus Engels is de voertaal en Nederlands krijgen ze ander half uur per dag. Dat was best heftig voor een kind van 5 jaar", aldus trotste Jandino. Bekijk Jandino's Instagram video, waarin hij zijn dochtertje verrast, hierboven. Jandino verrast kinderen met Disney-trip en hun reactie is goud waard Bekijk deze video » Jandino Asporaat gaat los in zijn kleedkamer Bekijk deze video » Jandino kan niet wachten tot het I Love Urban festival: "Mooiste feest van het jaar" Bekijk deze video »
Amusement :
Jandino beloont dochter op schoolplein: "Dat was best heftig voor een kind van 5"

Het dochtertje van Jandino Asporaat ging een tijdje naar school met haar knuffel Pip. De twee waren onafscheidelijk, maar Amy-Lee (5) is nu voor het eerst zonder knuffel naar school gegaan. Papa Jandino is megatrots en geeft zijn kleine meid op het schoolplein een mooie roze bosbloemen als verrassing.

"Dit is echt een mega stap"
"Mega trots op deze kleine kanjer. Vandaag besloot Amy-Lee na 2 maanden op haar nieuwe school dat ze zonder pip (knuffel) naar school zou gaan. Voor haar is dit echt een mega stap in de goeie richting. Niet alleen de omgeving was nieuw voor haar, maar ook de taal was voor haar anders. Het is een internationale school, dus Engels is de voertaal en Nederlands krijgen ze ander half uur per dag. Dat was best heftig voor een kind van 5 jaar", aldus trotste Jandino.

Bekijk Jandino's Instagram video, waarin hij zijn dochtertje verrast, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jandino beloont dochter op schoolplein: "Dat was best heftig voor een kind van 5" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen