Akkoord aanpak stikstof. Bekijk reacties Mark Rutte en Rob Jetten.

Akkoord aanpak stikstof. Bekijk reacties Mark Rutte en Rob Jetten.

Akkoord aanpak <em>stikstof</em>. Bekijk reacties Mark Rutte en <em>Rob Jetten</em>. Het kabinet heeft een akkoord bereikt wat betreft de stikstofproblemathiek. D66-voorman Rob Jetten: "We zijn eruit. Het kabinet gaat nu het een en ander verder uitwerken. We hebben de afgelopen weken met elkaar gezocht naar verstandige maatregelen die echt voor de korte termijn ruimte bieden om woningbouw mogelijk te maken." WoningmarktMark Rutte laat weten dat woensdagochtend alle plannen gepresenteerd zullen worden aan de pers. Ook hij legt de nadruk op de gevolgen voor de woningbouw: "Het pakket is erop gericht om ervoor te zorgen dat er de komende tijd weer gebouwd kan worden." Bekijk het hele fragment, van RTL-verslaggever Roel Schreinemachers, hierboven. Bekijk ook Jensen haalt uit naar Mark Rutte: "Kabinet creëert crisis na crisis na crisis" Bekijk deze video » Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte" Bekijk deze video »
Nieuws :
Akkoord aanpak stikstof. Bekijk reacties Mark Rutte en Rob Jetten.

Het kabinet heeft een akkoord bereikt wat betreft de stikstofproblemathiek. D66-voorman Rob Jetten: "We zijn eruit. Het kabinet gaat nu het een en ander verder uitwerken. We hebben de afgelopen weken met elkaar gezocht naar verstandige maatregelen die echt voor de korte termijn ruimte bieden om woningbouw mogelijk te maken."

Woningmarkt
Mark Rutte laat weten dat woensdagochtend alle plannen gepresenteerd zullen worden aan de pers. Ook hij legt de nadruk op de gevolgen voor de woningbouw: "Het pakket is erop gericht om ervoor te zorgen dat er de komende tijd weer gebouwd kan worden." Bekijk het hele fragment, van RTL-verslaggever Roel Schreinemachers, hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Akkoord aanpak stikstof. Bekijk reacties Mark Rutte en Rob Jetten. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen