Helen Mirren benadrukt: "Ik ben niet de vriendin van Keanu Reeves!"

Helen Mirren benadrukt: "Ik ben niet de vriendin van Keanu Reeves!"

<em>Helen Mirren</em> benadrukt: &quot;Ik ben niet de vriendin van <em>Keanu Reeves</em>!&quot; Vorige week ontstond er verwarring op internet toen acteur Keanu Reeves hand in hand op de rode loper verscheen met zijn vriendin. En die vriendin, die leek wel héél erg op de beroemde actrice Helen Mirren. De Britse Dame benadrukt nu dat ze niet Keanu's vriendin is. Alexandra GrantDe naam van de vriendin van Keanu is Alexandra Grant, een 46-jarige Amerikaanse beeldend kunstenaar die ervoor koos om het haar natuurlijke haarkleur op de rode loper te verschijnen. Het zorgde voor geschokte reacties, want veel mensen waren van mening dat ze er een stuk ouder uit zag dan haar vriendje Keanu - terwijl hij juist negen jaar ouder is. Overigens vindt Helen Mirren het een eer dat ze met Grant vergeleken wordt: "She's lovely." Bekijk het interview met Helen Mirren hierboven. Bekijk trailer van film The Good Liar met Helen Mirren en Ian McKellen Bekijk deze video » Hilarisch: acteur Ian McKellen (80) bezocht obscure seksclub in Berlijn Bekijk deze video » Veel rollen van Helen Mirren werden 'gejat' door Ian McKellen: "Want jij bent een man" Bekijk deze video »
Entertainment :
Helen Mirren benadrukt: "Ik ben niet de vriendin van Keanu Reeves!"

Vorige week ontstond er verwarring op internet toen acteur Keanu Reeves hand in hand op de rode loper verscheen met zijn vriendin. En die vriendin, die leek wel héél erg op de beroemde actrice Helen Mirren. De Britse Dame benadrukt nu dat ze niet Keanu's vriendin is.

Alexandra Grant
De naam van de vriendin van Keanu is Alexandra Grant, een 46-jarige Amerikaanse beeldend kunstenaar die ervoor koos om het haar natuurlijke haarkleur op de rode loper te verschijnen. Het zorgde voor geschokte reacties, want veel mensen waren van mening dat ze er een stuk ouder uit zag dan haar vriendje Keanu - terwijl hij juist negen jaar ouder is. Overigens vindt Helen Mirren het een eer dat ze met Grant vergeleken wordt: "She's lovely."

Bekijk het interview met Helen Mirren hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Helen Mirren benadrukt: "Ik ben niet de vriendin van Keanu Reeves!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV