Bekijk trailer A Beautiful Day in the Neighborhood: Oscar voor Tom Hanks?

Bekijk trailer A Beautiful Day in the Neighborhood: Oscar voor Tom Hanks?

Bekijk trailer <em>A Beautiful Day in the Neighborhood</em>: Oscar voor Tom Hanks? Begin 2020 verschijnt de film A Beautiful Day in the Neighborhood in de Nederlandse bioscopen, geregisseerd door Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?). De film gaat voor een deel over Fred Rogers, het Amerikaanse tv-icoon van het programma Mister Rogers' Neighborhood. Hij wordt vertolkt door Tom Hanks, en er gaan al stemmen op dat hij kans maakt op een Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol. A Beautiful Day in the Neighborhood is vanaf 13 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien. Bekijk de trailer van de film hierboven. Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien" Bekijk deze video » Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer A Beautiful Day in the Neighborhood: Oscar voor Tom Hanks?

Begin 2020 verschijnt de film A Beautiful Day in the Neighborhood in de Nederlandse bioscopen, geregisseerd door Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?). De film gaat voor een deel over Fred Rogers, het Amerikaanse tv-icoon van het programma Mister Rogers' Neighborhood. Hij wordt vertolkt door Tom Hanks, en er gaan al stemmen op dat hij kans maakt op een Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol.

A Beautiful Day in the Neighborhood is vanaf 13 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien. Bekijk de trailer van de film hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer A Beautiful Day in the Neighborhood: Oscar voor Tom Hanks? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV