Kabinet in hoger beroep tegen vonnis IS-kinderen

Kabinet in hoger beroep tegen vonnis IS-kinderen

Kabinet in hoger beroep tegen vonnis <em>IS-kinderen</em> De Nederlandse Staat gaat in hoger beroep tegen het vonnis over het terughalen van kinderen van IS-vrouwen. Dat hebben ministers Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Stef Blok van Buitenlandse Zaken laten weten in een brief aan de Tweede Kamer. De rechter oordeelde eerder dat Nederland er alles aan moet doen om 56 kinderen van IS-vrouwen terug te halen naar Nederland. Bekijk de video over het hoger beroep tegen het vonnis rond IS-kinderen in de video hierboven. Pauw gemist? Advocaat André Seebregts over terughalen IS-kinderen Bekijk deze video » Pauw gemist? Onderzoeker Marion van San over IS-kinderen Bekijk deze video »
Politiek :
Kabinet in hoger beroep tegen vonnis IS-kinderen

De Nederlandse Staat gaat in hoger beroep tegen het vonnis over het terughalen van kinderen van IS-vrouwen. Dat hebben ministers Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Stef Blok van Buitenlandse Zaken laten weten in een brief aan de Tweede Kamer. De rechter oordeelde eerder dat Nederland er alles aan moet doen om 56 kinderen van IS-vrouwen terug te halen naar Nederland.

Bekijk de video over het hoger beroep tegen het vonnis rond IS-kinderen in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kabinet in hoger beroep tegen vonnis IS-kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen