Olivia Colman blij dat nieuw seizoen The Crown zo goed is geworden

Olivia Colman blij dat nieuw seizoen The Crown zo goed is geworden

Olivia Colman blij dat nieuw seizoen <em>The Crown</em> zo goed is geworden Olivia Colman speelt in het derde seizoen van The Crown de oudere versie van de Britse koningin Elizabeth. En de actrice is heel gelukkig met het eindresultaat. “Ik was fan van de eerste seizoenen. Het is zo mooi geschreven”, vertelt Colman. “Ik was heel blij dat het zo goed bleef als ik had gehoopt.” Bekijk het interview met nieuwe castleden van het derde seizoen van The Crown in de video hierboven. Seizoen 3 van The Crown is vanaf 17 november te zien bij Netflix. Bekijk de trailer van Netflix-kerstfilm Let It Snow Bekijk deze video » Vanmiddag in Tijd voor MAX: The Crown seizoen 3 & Loes Luca over Mi Vida Bekijk deze video »
Serie :
Olivia Colman blij dat nieuw seizoen The Crown zo goed is geworden

Olivia Colman speelt in het derde seizoen van The Crown de oudere versie van de Britse koningin Elizabeth. En de actrice is heel gelukkig met het eindresultaat. “Ik was fan van de eerste seizoenen. Het is zo mooi geschreven”, vertelt Colman. “Ik was heel blij dat het zo goed bleef als ik had gehoopt.”

Bekijk het interview met nieuwe castleden van het derde seizoen van The Crown in de video hierboven. Seizoen 3 van The Crown is vanaf 17 november te zien bij Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olivia Colman blij dat nieuw seizoen The Crown zo goed is geworden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV