Geïrriteerde Rafael Nadal linkt verlies niet aan afleiding door bruiloft

Geïrriteerde Rafael Nadal linkt verlies niet aan afleiding door bruiloft

Geïrriteerde <em>Rafael Nadal</em> linkt verlies niet aan afleiding door bruiloft Rafael Nadal heeft maandag verloren op de ATP Finals van Alexander Zverev en journalisten zoeken naar een verklaring. Daarom wordt de tennisser de vraag gesteld of hij misschien afgeleid was doordat hij even geleden in het huwelijksbootje is gestapt. “Is dat serieus je vraag?”, reageert Nadal geïrriteerd. “Ik ben verbaasd dat je dit vraagt nadat ik al vijftien jaar een stabiele relatie heb met dezelfde vrouw.” Bekijk de hele reactie van Rafael Nadal in de video hierboven. De mooiste punten van Rafael Nadal in US Open 2019 Bekijk deze video » Rafael Nadal na US Open-finale: "Het was een van de meest emotionele avonden uit mijn carrière" Bekijk deze video »
Tennis :
Geïrriteerde Rafael Nadal linkt verlies niet aan afleiding door bruiloft

Rafael Nadal heeft maandag verloren op de ATP Finals van Alexander Zverev en journalisten zoeken naar een verklaring. Daarom wordt de tennisser de vraag gesteld of hij misschien afgeleid was doordat hij even geleden in het huwelijksbootje is gestapt. “Is dat serieus je vraag?”, reageert Nadal geïrriteerd. “Ik ben verbaasd dat je dit vraagt nadat ik al vijftien jaar een stabiele relatie heb met dezelfde vrouw.”

Bekijk de hele reactie van Rafael Nadal in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geïrriteerde Rafael Nadal linkt verlies niet aan afleiding door bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV