Armin van Buuren deelt eenmalig persoonlijk verhaal tijdens intieme show in Ziggo Dome

Armin van Buuren deelt eenmalig persoonlijk verhaal tijdens intieme show in Ziggo Dome

<em>Armin van Buuren</em> deelt eenmalig persoonlijk verhaal tijdens intieme show in Ziggo Dome Armin van Buuren heeft vandaag bekendgemaakt dat hij 21 en 22 mei 2020 in de Ziggo Dome staat. Het gaat deze keer niet om een optreden van de dj, maar Armin gaat zijn persoonlijke verhaal vertellen in This Is Me. Intieme showDe dj vertelt dat hij veel moeite had met het vinden van balans tussen werk, touren, muziek en zijn persoonlijke leven. Hij vindt het tijd om zijn eigen complete verhaal te vertellen. “Al die dingen die ik heb geleerd en waardoor ik ben gegroeid als persoon.” Armin noemt de show ‘relatief intiem’ in de Ziggo Dome en belooft zijn fans mee te nemen naar momenten zodat het lijkt alsof ze erbij waren. Kaarten voor This Is Me van Armin van Buuren zijn vanaf 21 november te koop via de pre-sale. Bekijk de aankondiging van deze Ziggo Dome-show in de video hierboven. Sunnery James: ‘Armin van Buuren is een machine’ Bekijk deze video » Armin van Buuren: "Mijn ouders zijn geen grote dancemuziek-fans" Bekijk deze video »
Muziek :
Armin van Buuren deelt eenmalig persoonlijk verhaal tijdens intieme show in Ziggo Dome

Armin van Buuren heeft vandaag bekendgemaakt dat hij 21 en 22 mei 2020 in de Ziggo Dome staat. Het gaat deze keer niet om een optreden van de dj, maar Armin gaat zijn persoonlijke verhaal vertellen in This Is Me.

Intieme show
De dj vertelt dat hij veel moeite had met het vinden van balans tussen werk, touren, muziek en zijn persoonlijke leven. Hij vindt het tijd om zijn eigen complete verhaal te vertellen. “Al die dingen die ik heb geleerd en waardoor ik ben gegroeid als persoon.” Armin noemt de show ‘relatief intiem’ in de Ziggo Dome en belooft zijn fans mee te nemen naar momenten zodat het lijkt alsof ze erbij waren.

Kaarten voor This Is Me van Armin van Buuren zijn vanaf 21 november te koop via de pre-sale. Bekijk de aankondiging van deze Ziggo Dome-show in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Armin van Buuren deelt eenmalig persoonlijk verhaal tijdens intieme show in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV