Dochter motiveerde Simon Keizer om naakt te gaan voor goed doel

Dochter motiveerde Simon Keizer om naakt te gaan voor goed doel

Dochter motiveerde <em>Simon Keizer</em> om naakt te gaan voor goed doel Simon Keizer heeft een zeer persoonlijke reden om uit de kleren te gaan voor For One Night Only. Zijn dochtertje is zijn grote motivatie om met zijn naaktoptreden aandacht te vragen voor kanker. 'Kanker speelt grote rol in mijn leven'De Volendammer gaat helemaal naakt voor het goede doel. “Mijn persoonlijke motivatie om hieraan mee te doen is vanwege het feit dat kanker in zijn algemeenheid een grote rol speelt in mijn leven”, vertelt de zanger. Simon verloor zijn vader aan kanker en ook zijn moeder lijdt momenteel aan de ziekte. Zijn dochter is zijn grote motivatie voor For One Night Only. “Dat ik haar nooit wil aandoen wat ik toen heb gevoeld.” Bekijk het hele verhaal van Simon Keizer over For One Night Only in de video hierboven. Het naakte optreden is 14 november om 20.30 uur te zien bij Net5. Jan Versteegh gaat naakt: 'Goede billen' Bekijk deze video » Thijs Römer en Simon Keizer over naakt optreden: “Linda de Mol zat op de eerste rij!’ Bekijk deze video »
TV :
Dochter motiveerde Simon Keizer om naakt te gaan voor goed doel

Simon Keizer heeft een zeer persoonlijke reden om uit de kleren te gaan voor For One Night Only. Zijn dochtertje is zijn grote motivatie om met zijn naaktoptreden aandacht te vragen voor kanker.

'Kanker speelt grote rol in mijn leven'
De Volendammer gaat helemaal naakt voor het goede doel. “Mijn persoonlijke motivatie om hieraan mee te doen is vanwege het feit dat kanker in zijn algemeenheid een grote rol speelt in mijn leven”, vertelt de zanger. Simon verloor zijn vader aan kanker en ook zijn moeder lijdt momenteel aan de ziekte. Zijn dochter is zijn grote motivatie voor For One Night Only. “Dat ik haar nooit wil aandoen wat ik toen heb gevoeld.”

Bekijk het hele verhaal van Simon Keizer over For One Night Only in de video hierboven. Het naakte optreden is 14 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochter motiveerde Simon Keizer om naakt te gaan voor goed doel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV