Nieuwe sporen in onderzoek moord Derk Wiersum in Amsterdam

Nieuwe sporen in onderzoek moord Derk Wiersum in Amsterdam

Nieuwe sporen in onderzoek moord <em>Derk Wiersum</em> in <em>Amsterdam</em> Er zijn nieuwe sporen en feiten ontdekt in het onderzoek naar de moord op Derk Wiersum. De politie heeft ontdekt dat Wiersum wekenlang werd gevolgd door een moordcommando. VoertuigenWiersum zou de laatste weken van zijn leven worden gevolgd door drie verschillende voertuigen. Eén van de voertuigen zou een witte Opel Combo zijn. Van dit voertuig zijn eerder foto's gedeeld. De Opel Combo is op de dag van de moord gebruikt door de daders. Daarnaast werd er een Volkswagen Transporter en een Renault Mégane gebruikt bij verschillende voorverkenningen. Witte ComboHet busje rijdt 80 minuten na zijn aankomst in de straat van de advocaat weg. Op beelden is te zien hoe de witte Combo uit de straat rijdt vlak na de moord op Derk Wiersum. De politie heeft de bestelbus inmiddels gevonden in Almere. Hier is uitvoerig sporenonderzoek op uitgevoerd en hieruit is een verdachte aangehouden. Deze verdachte zegt echter nog niets over de zaak. Na de moord hebben de daders de bus nog een tijdje gebruikt. De bestelbus kan in Rotterdam, Amsterdam en Almere zijn gezien. Bekijk de video over de moord op Derk Wiersum hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht gemist? Overvaller café vlucht met handlanger in Geleen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Zes jonge daders beroven 47-jarige man bij nepdate in Bilthoven Bekijk deze video »
Misdaad :
Nieuwe sporen in onderzoek moord Derk Wiersum in Amsterdam

Er zijn nieuwe sporen en feiten ontdekt in het onderzoek naar de moord op Derk Wiersum. De politie heeft ontdekt dat Wiersum wekenlang werd gevolgd door een moordcommando.

Voertuigen
Wiersum zou de laatste weken van zijn leven worden gevolgd door drie verschillende voertuigen. Eén van de voertuigen zou een witte Opel Combo zijn. Van dit voertuig zijn eerder foto's gedeeld. De Opel Combo is op de dag van de moord gebruikt door de daders. Daarnaast werd er een Volkswagen Transporter en een Renault Mégane gebruikt bij verschillende voorverkenningen.

Witte Combo
Het busje rijdt 80 minuten na zijn aankomst in de straat van de advocaat weg. Op beelden is te zien hoe de witte Combo uit de straat rijdt vlak na de moord op Derk Wiersum. De politie heeft de bestelbus inmiddels gevonden in Almere. Hier is uitvoerig sporenonderzoek op uitgevoerd en hieruit is een verdachte aangehouden. Deze verdachte zegt echter nog niets over de zaak.

Na de moord hebben de daders de bus nog een tijdje gebruikt. De bestelbus kan in Rotterdam, Amsterdam en Almere zijn gezien.

Bekijk de video over de moord op Derk Wiersum hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Klik op like als je dit een heftige video vindt en de daders opgespoord moeten worden.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV