Luuk Ikink over Bridget Maasland en André Hazes: 'Het is groot nieuws'

Luuk Ikink over Bridget Maasland en André Hazes: 'Het is groot nieuws'

<em>Luuk Ikink</em> over <em>Bridget Maasland</em> en <em>André Hazes</em>: 'Het is groot nieuws' Bridget Maasland en André Hazes zouden een relatie hebben. Het is al dagen groot nieuws in de entertainmentwereld. Ook Luuk Ikink vertelt over het nieuws. ,,We hebben er al een paar keer mee geopend bij RTL Boulevard. Het is erg groot nieuws." Hij vond het wel gek om het nieuws te brengen over zijn collega. ,,Je moet het wel brengen." Bekijk het gesprek bij Veronica Inside met Luuk Ikink over Bridget Maasland en André Hazes hierboven. Monique Westenberg wil niets zeggen over breuk met André Hazes Bekijk deze video » Rob Geus komt met carnavalskraker: 'Refrein blijft hangen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Luuk Ikink over Bridget Maasland en André Hazes: 'Het is groot nieuws'

Bridget Maasland en André Hazes zouden een relatie hebben. Het is al dagen groot nieuws in de entertainmentwereld. Ook Luuk Ikink vertelt over het nieuws. ,,We hebben er al een paar keer mee geopend bij RTL Boulevard. Het is erg groot nieuws." Hij vond het wel gek om het nieuws te brengen over zijn collega. ,,Je moet het wel brengen."

Bekijk het gesprek bij Veronica Inside met Luuk Ikink over Bridget Maasland en André Hazes hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Luuk Ikink over Bridget Maasland en André Hazes: 'Het is groot nieuws' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen