Concert Greta Van Fleet in AFAS Live: "Lover, Leaver"

Concert Greta Van Fleet in AFAS Live: "Lover, Leaver"

Concert <em>Greta Van Fleet</em> in AFAS Live: &quot;Lover, Leaver&quot; De Amerikaanse hardrockband Greta Van Fleet trad gisteravond op in Amsterdam, in de AFAS Live om precies te zijn. De zaal ging uit zijn dak bij de rockhits die de jonge band ten gehore bracht, zoals "Lover, Leaver", van het album Anthem of the Peaceful Army. André HazesHet bovenstaande tussenkopje zal misschien je verbazing wekken, maar: André Hazes was ook aanwezig bij het concert van Greta Van Fleet, mét Bridget Maasland. De tortelduifjes kregen de afgelopen dagen een enorme mediastorm over zich heen, maar vonden toch tijd om er even tussenuit te gaan. Led ZeppelinGreta Van Fleet brak twee jaar geleden door bij het rockpubliek met nummers als "Highway Tune" en "Safari Song", maar de kritiek was ook niet van de lucht. Veel die hard-rockfans beschuldigden de band ervan het geluid van Led Zeppelin letterlijk te kopiëren. Dat heeft de jonge muzikanten niet afgeschrikt, want ook met hun eerste album Anthem of the Peaceful Army boekten ze veel succes. Bekijk beelden van het optreden van Greta Van Fleet hierboven. The Voice of Holland gemist: Finalist Navarone (eerste finale optreden) Bekijk deze video » The Voice Senior gemist? Bruno Lord zingt Stairway To Heaven Bekijk deze video »
Concert :
Concert Greta Van Fleet in AFAS Live: "Lover, Leaver"

De Amerikaanse hardrockband Greta Van Fleet trad gisteravond op in Amsterdam, in de AFAS Live om precies te zijn. De zaal ging uit zijn dak bij de rockhits die de jonge band ten gehore bracht, zoals "Lover, Leaver", van het album Anthem of the Peaceful Army.

André Hazes
Het bovenstaande tussenkopje zal misschien je verbazing wekken, maar: André Hazes was ook aanwezig bij het concert van Greta Van Fleet, mét Bridget Maasland. De tortelduifjes kregen de afgelopen dagen een enorme mediastorm over zich heen, maar vonden toch tijd om er even tussenuit te gaan.

Led Zeppelin
Greta Van Fleet brak twee jaar geleden door bij het rockpubliek met nummers als "Highway Tune" en "Safari Song", maar de kritiek was ook niet van de lucht. Veel die hard-rockfans beschuldigden de band ervan het geluid van Led Zeppelin letterlijk te kopiëren. Dat heeft de jonge muzikanten niet afgeschrikt, want ook met hun eerste album Anthem of the Peaceful Army boekten ze veel succes.

Bekijk beelden van het optreden van Greta Van Fleet hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert Greta Van Fleet in AFAS Live: "Lover, Leaver" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV