Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar

Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar In Het Perfecte Plaatje is het aan de BN’ers om een zo mooi mogelijke foto te maken en daarvoor moeten ze behoorlijk creatief zijn. Jamie Westland neemt zijn opdracht ook zeer serieus en heeft het briljante idee om van zijn okselhaar een snor te maken, zo is te zien in de video hierboven. “Waarom lach je nou?” Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Helga van Leur probeert Steven Brunswijk lelijk op de foto te zetten Bekijk deze video » Kees Tol laat naaktmodel schreeuwen alsof hij ‘zijn puddingbuks leegt’ in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar

In Het Perfecte Plaatje is het aan de BN’ers om een zo mooi mogelijke foto te maken en daarvoor moeten ze behoorlijk creatief zijn. Jamie Westland neemt zijn opdracht ook zeer serieus en heeft het briljante idee om van zijn okselhaar een snor te maken, zo is te zien in de video hierboven. “Waarom lach je nou?”

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV