Livestream: Kabinet presenteert stikstofplannen

Livestream: Kabinet presenteert stikstofplannen

Livestream: Kabinet presenteert <em>stikstofplannen</em> Het Kabinet presenteert vandaag de stikstofplannen om de crisis aan te pakken. Zo wordt onder meer de maximumsnelheid naar 100 kilometer per uur verlaagd op autosnelwegen. Premier Mark Rutte laat weten dat er ook noodmaatregelen rond PFAS komen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat Nederland niet op slot gaat en bijvoorbeeld bouwprojecten die nu stilliggen weer kunnen worden voortgezet. Bekijk de livestream van De Telegraaf waarin het Kabinet de stikstofmaatregelen presenteert in de video hierboven. Kabinet gaat aan de slag om bouwcrisis aan te pakken Bekijk deze video » Kabinet presenteert woensdag stikstofplan: Maximumsnelheid naar 100 kilometer per uur? Bekijk deze video »
Livestream :
Livestream: Kabinet presenteert stikstofplannen

Het Kabinet presenteert vandaag de stikstofplannen om de crisis aan te pakken. Zo wordt onder meer de maximumsnelheid naar 100 kilometer per uur verlaagd op autosnelwegen. Premier Mark Rutte laat weten dat er ook noodmaatregelen rond PFAS komen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat Nederland niet op slot gaat en bijvoorbeeld bouwprojecten die nu stilliggen weer kunnen worden voortgezet.

Bekijk de livestream van De Telegraaf waarin het Kabinet de stikstofmaatregelen presenteert in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Livestream: Kabinet presenteert stikstofplannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen