Red Hot Chili Peppers treden op tijdens Pinkpop 2020

Red Hot Chili Peppers treden op tijdens Pinkpop 2020

<em>Red Hot Chili Peppers</em> treden op tijdens Pinkpop 2020 De eerste namen van muzikale acts die volgend jaar naar Pinkpop komen zijn bekendgemaakt. Een daarvan is de Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers. Vierde keer PinkpopHet is alweer de vierde keer dat de RHCP naar het Limburgse festival komen, in 2016 stonden ze voor het laatst op het grote podium van Jan Smeets. De Peppers sluiten de eerste Pinkpop-dag af op 19 juni 2020. Nog meer bekende namenDe organisatie heeft ook bekendgemaakt dat Disturbed, Keane, Deftones en Zara Larsson volgend jaar naar Pinkpop komen. De kaartverkoop voor Pinkpop 2020 begint op zaterdag 23 november om 10.00 uur. Bekijk beelden van het optreden van Red Hot Chili Peppers met Scar Tissue op Pinkpop in 2006 in de video hierboven. Marco Borsato over zijn eerste keer Pinkpop Bekijk deze video » Frank Lammers over zijn stagedive Pinkpop Bekijk deze video »
Muziek :
Red Hot Chili Peppers treden op tijdens Pinkpop 2020

De eerste namen van muzikale acts die volgend jaar naar Pinkpop komen zijn bekendgemaakt. Een daarvan is de Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers.

Vierde keer Pinkpop
Het is alweer de vierde keer dat de RHCP naar het Limburgse festival komen, in 2016 stonden ze voor het laatst op het grote podium van Jan Smeets. De Peppers sluiten de eerste Pinkpop-dag af op 19 juni 2020.

Nog meer bekende namen
De organisatie heeft ook bekendgemaakt dat Disturbed, Keane, Deftones en Zara Larsson volgend jaar naar Pinkpop komen. De kaartverkoop voor Pinkpop 2020 begint op zaterdag 23 november om 10.00 uur.

Bekijk beelden van het optreden van Red Hot Chili Peppers met Scar Tissue op Pinkpop in 2006 in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Red Hot Chili Peppers treden op tijdens Pinkpop 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen