Wielerlegende Raymond Poulidor (83) overleden, opa van Mathieu van der Poel

Wielerlegende Raymond Poulidor (83) overleden, opa van Mathieu van der Poel

Wielerlegende <em>Raymond Poulidor</em> (83) overleden, opa van <em>Mathieu van der Poel</em> De Franse wielerlegende Raymond Poulidor is overleden. Niet alleen was hij zelf een begenadigd fietser: Poulidor was ook de opa van Mathieu van der Poel. Raymond Poulidor werd 83 jaar. Eeuwige tweedeWij hebben Joop Zoetemelk, de Fransen hebben Raymond Poulidor. Hij stond in zijn eigen land bekend als de Eeuwige Tweede, want Poulidor werd drie keer tweede en vijf keer derde in de Tour de France. Zijn andere bekende bijnaam was 'Poupou'. Poulidor werd in oktober opgenomen in het ziekenhuis met vermoeidheidsklachten, en de schoonvader van Adrie van der Poel en opa van Mathieu van der Poel overleed vandaag (13 november). Bekijk een kort overzicht van de carrière van Raymond Poulidor hierboven. Mathieu van der Poel (met wheelie) Europees Kampioen mountainbike Bekijk deze video » Mathieu van der Poel lost op 12kmk van finish: geen WK-winst Bekijk deze video » EK Veldrijden Silvelle: Mathieu van der Poel wint Bekijk deze video »
Wielrennen :
Wielerlegende Raymond Poulidor (83) overleden, opa van Mathieu van der Poel

De Franse wielerlegende Raymond Poulidor is overleden. Niet alleen was hij zelf een begenadigd fietser: Poulidor was ook de opa van Mathieu van der Poel. Raymond Poulidor werd 83 jaar.

Eeuwige tweede
Wij hebben Joop Zoetemelk, de Fransen hebben Raymond Poulidor. Hij stond in zijn eigen land bekend als de Eeuwige Tweede, want Poulidor werd drie keer tweede en vijf keer derde in de Tour de France. Zijn andere bekende bijnaam was 'Poupou'. Poulidor werd in oktober opgenomen in het ziekenhuis met vermoeidheidsklachten, en de schoonvader van Adrie van der Poel en opa van Mathieu van der Poel overleed vandaag (13 november).

Bekijk een kort overzicht van de carrière van Raymond Poulidor hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wielerlegende Raymond Poulidor (83) overleden, opa van Mathieu van der Poel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV