Maestro: Bekijk het meest vernietigende jurycommentaar

Maestro: Bekijk het meest vernietigende jurycommentaar

<em>Maestro</em>: Bekijk het meest vernietigende jurycommentaar In Maestro doen bekende Nederlanders hun uiterste best om dirigent te spelen voor een orkest. Hun prestaties worden alleen niet altijd gewaardeerd door de juryleden. Bekijk daarom in bovenstaande video de meest vernietigende oordelen van de Maestro-jury van de afgelopen jaren. Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Maestro gemist? Bekijk de transformatie van Stefano Keijzers in een 'echte dirigent' Bekijk deze video » Maestro gemist? Monic Hendrickx zorgt voor vochtige ogen bij jury, publiek en zichzelf Bekijk deze video »
TV :
Maestro: Bekijk het meest vernietigende jurycommentaar

In Maestro doen bekende Nederlanders hun uiterste best om dirigent te spelen voor een orkest. Hun prestaties worden alleen niet altijd gewaardeerd door de juryleden. Bekijk daarom in bovenstaande video de meest vernietigende oordelen van de Maestro-jury van de afgelopen jaren.

Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maestro: Bekijk het meest vernietigende jurycommentaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV