De Sleutel: Voormalige daklozen vinden geluk in liefde en werk

De Sleutel: Voormalige daklozen vinden geluk in liefde en werk

<em>De Sleutel</em>: Voormalige daklozen vinden geluk in liefde en werk In De Sleutel krijgen daklozen de kans om in een huis te gaan wonen. Dit lijkt voor een aantal deelnemers van het programma de start van een nieuw leven met prachtige geluksmomenten. Waar de een bijvoorbeeld een contract krijgt aangeboden, vindt de ander geluk in de liefde. Bekijk deze geluksmomenten van De Sleutel in de video hierboven. De Sleutel is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Sleutel terugkijken bij Gids.tv. De Sleutel gemist? Beau is trots op hoe Sjaak zijn leven verandert Bekijk deze video » De Sleutel vooruitblik: Lachen met de "ouwe man en de dikzak" Bekijk deze video »
TV :
De Sleutel: Voormalige daklozen vinden geluk in liefde en werk

In De Sleutel krijgen daklozen de kans om in een huis te gaan wonen. Dit lijkt voor een aantal deelnemers van het programma de start van een nieuw leven met prachtige geluksmomenten. Waar de een bijvoorbeeld een contract krijgt aangeboden, vindt de ander geluk in de liefde. Bekijk deze geluksmomenten van De Sleutel in de video hierboven.

De Sleutel is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Sleutel terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Sleutel: Voormalige daklozen vinden geluk in liefde en werk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen