Politie Hongkong onder vuur na keiharde aanpak zwangere vrouw

Politie Hongkong onder vuur na keiharde aanpak zwangere vrouw

Politie Hongkong onder vuur na keiharde aanpak zwangere vrouw In Hongkong zijn beelden opgedoken van de politie die een ogenschijnlijk zwangere vrouw keihard aanpakt. De video is verspreid door Joshua Wong, een bekende activist, en hierdoor is behoorlijk wat ophef ontstaan. In de beelden is te zien dat de politie de vrouw vol spuit met pepperspray en hardhandig tegen de grond werkt. Bekijk de beelden van de politie in Hongkong die de zwangere vrouw aanpakt in de video hierboven. Weer een nieuw wapen voor politie Hongkong: Rubberen kogels Bekijk deze video » Demonstraties Hongkong: ‘Protesten Hongkong steeds heftiger’ Bekijk deze video »
Viral :
Politie Hongkong onder vuur na keiharde aanpak zwangere vrouw

In Hongkong zijn beelden opgedoken van de politie die een ogenschijnlijk zwangere vrouw keihard aanpakt. De video is verspreid door Joshua Wong, een bekende activist, en hierdoor is behoorlijk wat ophef ontstaan. In de beelden is te zien dat de politie de vrouw vol spuit met pepperspray en hardhandig tegen de grond werkt.

Bekijk de beelden van de politie in Hongkong die de zwangere vrouw aanpakt in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Politie Hongkong onder vuur na keiharde aanpak zwangere vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV