Makers The Witcher delen achter de schermen-verhalen bij nieuwe trailer

Makers The Witcher delen achter de schermen-verhalen bij nieuwe trailer

Makers <em>The Witcher</em> delen achter de schermen-verhalen bij nieuwe trailer Twee makers van The Witcher geven een blik achter de schermen bij de nieuwste trailer van de Netflix-serie. Lauren Schmidt Hissrich (creator) en Tomasz "Tomek" Bagiński (uitvoerend producent) delen hun verhalen over de serie die is gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski. Het verhaal draait om een monsterjager die probeert te overleven in een wereld waar mensen meer kwaadaardig lijken dan monsters. Onder anderen Henry Cavill speelt een rol in The Witcher. The Witcher is vanaf 20 december te zien bij Netflix. Bekijk teaser trailer Crisis on Infinite Earths (Arrowverse crossover) Bekijk deze video » Bekijk trailer A Beautiful Day in the Neighborhood: Oscar voor Tom Hanks? Bekijk deze video »
Serie :
Makers The Witcher delen achter de schermen-verhalen bij nieuwe trailer

Twee makers van The Witcher geven een blik achter de schermen bij de nieuwste trailer van de Netflix-serie. Lauren Schmidt Hissrich (creator) en Tomasz "Tomek" Bagiński (uitvoerend producent) delen hun verhalen over de serie die is gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski. Het verhaal draait om een monsterjager die probeert te overleven in een wereld waar mensen meer kwaadaardig lijken dan monsters. Onder anderen Henry Cavill speelt een rol in The Witcher.

The Witcher is vanaf 20 december te zien bij Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Makers The Witcher delen achter de schermen-verhalen bij nieuwe trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen