Criminelen Martien R. en zoon Anton opgepakt bij politieactie Oss

Criminelen Martien R. en zoon Anton opgepakt bij politieactie Oss

Criminelen <em>Martien R.</em> en zoon <em>Anton</em> opgepakt bij politieactie Oss Tijdens een politieactie in Oss zijn Martien R. (48) en zijn zoon Anton (26) opgepakt. Dat heeft Martien’s advocaat Jan-Hein Kuijpers laten weten. In totaal zijn tijdens Operatie Alfa drie mensen in de boeien geslagen. Zij worden ervan verdacht lid te zijn van een criminele organisatie, drugshandel, ernstig geweld, intimidatie en vuurwapenbezit. Bekijk beelden van het AD in de video hierboven. Undecover in Nederland gemist? Gaf deze schietvereniging schietles aan crimineel? Bekijk deze video » Willem Holleeder wil dat nieuw Hof zijn zaak behandelt Bekijk deze video »
Misdaad :
Criminelen Martien R. en zoon Anton opgepakt bij politieactie Oss

Tijdens een politieactie in Oss zijn Martien R. (48) en zijn zoon Anton (26) opgepakt. Dat heeft Martien’s advocaat Jan-Hein Kuijpers laten weten. In totaal zijn tijdens Operatie Alfa drie mensen in de boeien geslagen. Zij worden ervan verdacht lid te zijn van een criminele organisatie, drugshandel, ernstig geweld, intimidatie en vuurwapenbezit.

Bekijk beelden van het AD in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Criminelen Martien R. en zoon Anton opgepakt bij politieactie Oss of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV