Vriendin vond Simon Keizer een ‘glibber’ met altijd dezelfde versierpoging

Vriendin vond Simon Keizer een ‘glibber’ met altijd dezelfde versierpoging

Vriendin vond <em>Simon Keizer</em> een ‘glibber’ met altijd dezelfde versierpoging Annemarie voelde niet gelijk liefde op het eerste gezicht toen ze Simon Keizer ontmoette. Sterker nog, ze vond de Volendamse zanger in eerst instantie een ‘glibber’. ‘Dezelfde versierpoging’“Hij had altijd dezelfde versierpoging”, vertelt Annemarie in bovenstaande video van Rooijakkers Over De Vloer. De vonk sloeg niet meteen over, maar even later kwam het allemaal goed. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze een dochtertje samen. Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv. Thijs Römer en Simon Keizer over naakt optreden: “Linda de Mol zat op de eerste rij!’ Bekijk deze video » Dochter motiveerde Simon Keizer om naakt te gaan voor goed doel Bekijk deze video »
TV :
Vriendin vond Simon Keizer een ‘glibber’ met altijd dezelfde versierpoging

Annemarie voelde niet gelijk liefde op het eerste gezicht toen ze Simon Keizer ontmoette. Sterker nog, ze vond de Volendamse zanger in eerst instantie een ‘glibber’.

‘Dezelfde versierpoging’
“Hij had altijd dezelfde versierpoging”, vertelt Annemarie in bovenstaande video van Rooijakkers Over De Vloer. De vonk sloeg niet meteen over, maar even later kwam het allemaal goed. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze een dochtertje samen.

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vriendin vond Simon Keizer een ‘glibber’ met altijd dezelfde versierpoging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV