André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’

André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’

<em>André Hazes</em>: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’ André Hazes is hét onderwerp van gesprek bij de koffieautomaat. De zanger maakte kort na de breuk met Monique Westenberg bekend dat hij zijn hart heeft verloren aan Bridget Maasland. Maar Hazes is dolblij dat hij goed contact heeft met zijn ex. ‘Eerste liefde’“Ze is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven”, vertelt André over Monique. Ze kunnen nog altijd goed met elkaar door een deur. “Straks rijd ik ook naar ze toe en kan ik mijn kind een kus geven en haal ik hem morgen op. Ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.” Bekijk het hele verhaal van André Hazes over zijn ex Monique in bovenstaande video van Shownieuws. André Hazes geniet van avondje uit met Bridget Maasland Bekijk deze video » Bekende vrienden steken Monique Westenberg hart onder de riem na breuk met André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’

André Hazes is hét onderwerp van gesprek bij de koffieautomaat. De zanger maakte kort na de breuk met Monique Westenberg bekend dat hij zijn hart heeft verloren aan Bridget Maasland. Maar Hazes is dolblij dat hij goed contact heeft met zijn ex.

‘Eerste liefde’
“Ze is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven”, vertelt André over Monique. Ze kunnen nog altijd goed met elkaar door een deur. “Straks rijd ik ook naar ze toe en kan ik mijn kind een kus geven en haal ik hem morgen op. Ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”

Bekijk het hele verhaal van André Hazes over zijn ex Monique in bovenstaande video van Shownieuws.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen