Is Frozen 2 film voor volwassenen? "De personages zijn naakt," vertelt Kristen Bell

Is Frozen 2 film voor volwassenen? "De personages zijn naakt," vertelt Kristen Bell

Is <em>Frozen 2</em> film voor volwassenen? &quot;De personages zijn naakt,&quot; vertelt <em>Kristen Bell</em> Actrice Kristen Bell zit momenteel midden in de promotietour voor de nieuwe Disney-blockbuster Frozen 2. Na bezoekjes aan Jimmy Kimmel en Ellen DeGeneres is het nu de beurt aan Jimmy Fallon. En daar doet ze een opvallende onthulling: "De personages zijn naakt." VerwarringWanneer ze vertelt over de manier waarop het inspreken gebeurt, ontstaat er enige verwarring. Bell zegt dat namelijk dat "wij naakt zijn" tijdens de inspreeksessies. Fallon is verbaasd over deze onthulling en kijkt Bell vragend aan. "Ik ben niet naakt! De personages zijn naakt!" roept de actrice lachend uit. Maar daar wordt het niet heel veel beter van: is Frozen 2 een film voor volwassenen? De film Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Kristen Bell hierboven. Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go' Bekijk deze video » Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee" Bekijk deze video » Kristen Bell: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Is Frozen 2 film voor volwassenen? "De personages zijn naakt," vertelt Kristen Bell

Actrice Kristen Bell zit momenteel midden in de promotietour voor de nieuwe Disney-blockbuster Frozen 2. Na bezoekjes aan Jimmy Kimmel en Ellen DeGeneres is het nu de beurt aan Jimmy Fallon. En daar doet ze een opvallende onthulling: "De personages zijn naakt."

Verwarring
Wanneer ze vertelt over de manier waarop het inspreken gebeurt, ontstaat er enige verwarring. Bell zegt dat namelijk dat "wij naakt zijn" tijdens de inspreeksessies. Fallon is verbaasd over deze onthulling en kijkt Bell vragend aan. "Ik ben niet naakt! De personages zijn naakt!" roept de actrice lachend uit. Maar daar wordt het niet heel veel beter van: is Frozen 2 een film voor volwassenen?

De film Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Kristen Bell hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Is Frozen 2 film voor volwassenen? "De personages zijn naakt," vertelt Kristen Bell of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV