Froukje de Both krijgt een hyperventilatie in Het Perfecte Plaatje

Froukje de Both krijgt een hyperventilatie in Het Perfecte Plaatje

<em>Froukje de Both</em> krijgt een hyperventilatie in <em>Het Perfecte Plaatje</em> In het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje proberen acht BN'ers de shine te pakken met hun allermooiste foto's. Ook Froukje de Both doet mee en doet er alles aan om na Humberto Tan, Estelle Cruijff en Patty Brard de beste fotograaf ÉN de winnaar van Het Perfecte Plaatje te worden. Wel heeft Froukje het erg zwaar tijdens de opnames van het televisieprogramma. In een promo van RTL4 zien we dat de actrice spontaan een hyperventilatie krijgt tijdens haar fotoshoot. Bekijk de video waarin Froukje erg angstig is hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Kees Tol halfnaakt de toilet in voor Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Kees Tol laat naaktmodel schreeuwen alsof hij ‘zijn puddingbuks leegt’ in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar Bekijk deze video »
TV :
Froukje de Both krijgt een hyperventilatie in Het Perfecte Plaatje

In het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje proberen acht BN'ers de shine te pakken met hun allermooiste foto's. Ook Froukje de Both doet mee en doet er alles aan om na Humberto Tan, Estelle Cruijff en Patty Brard de beste fotograaf ÉN de winnaar van Het Perfecte Plaatje te worden.

Wel heeft Froukje het erg zwaar tijdens de opnames van het televisieprogramma. In een promo van RTL4 zien we dat de actrice spontaan een hyperventilatie krijgt tijdens haar fotoshoot.

Bekijk de video waarin Froukje erg angstig is hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Froukje de Both krijgt een hyperventilatie in Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV