Dennis En De Vrije Geesten: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent'

Dennis En De Vrije Geesten: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent'

<em>Dennis En De Vrije Geesten</em>: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent' In Dennis En De Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op bezoek bij een dame die in een zelfgebouwde tent woont. Ze kan trots vertellen over hoe alle takken in elkaar zijn gevlochten. Al gooit Dennis roet in het eten door met zijn lengte en onhandigheid de boel te slopen, zo is te zien in bovenstaand fragment. Dennis En De Vrije Geesten is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Dennis En De Vrije Geesten terugkijken bij Gids.tv. Indiaan/zwerver Alex leeft zijn leven geheel naar eigen ideeën Bekijk deze video » Dennis En De Vrije Geesten: Is bank als vervoermiddel een 'supergoed verdienmodel'? Bekijk deze video »
TV :
Dennis En De Vrije Geesten: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent'

In Dennis En De Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op bezoek bij een dame die in een zelfgebouwde tent woont. Ze kan trots vertellen over hoe alle takken in elkaar zijn gevlochten. Al gooit Dennis roet in het eten door met zijn lengte en onhandigheid de boel te slopen, zo is te zien in bovenstaand fragment.

Dennis En De Vrije Geesten is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Dennis En De Vrije Geesten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dennis En De Vrije Geesten: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV