Harry Styles komt 6 mei 2020 naar de Ziggo Dome

Harry Styles komt 6 mei 2020 naar de Ziggo Dome

<em>Harry Styles</em> komt 6 mei 2020 naar de Ziggo Dome Harry Styles komt volgend jaar voor een optreden naar de Ziggo Dome. De One Direction-zanger staat 6 mei 2020 op het podium van de Amsterdamse concertzaal. Styles komt langs met zijn Love On Tour, die in het teken staat van zijn nieuwe album Fine Line. De kaartverkoop voor het optreden van Styles in de Ziggo Dome start vrijdag 22 november om 10.00 uur, zo is te zien in de aankondiging hierboven. Serie Euphoria brengt ‘seksscène’ Louis Tomlinson en Harry Styles (One Direction) Bekijk deze video » Harry Styles verrast fans met nieuwe muziek. Bekijk video van Lights Up Bekijk deze video »
Muziek :
Harry Styles komt 6 mei 2020 naar de Ziggo Dome

Harry Styles komt volgend jaar voor een optreden naar de Ziggo Dome. De One Direction-zanger staat 6 mei 2020 op het podium van de Amsterdamse concertzaal. Styles komt langs met zijn Love On Tour, die in het teken staat van zijn nieuwe album Fine Line.

De kaartverkoop voor het optreden van Styles in de Ziggo Dome start vrijdag 22 november om 10.00 uur, zo is te zien in de aankondiging hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Harry Styles komt 6 mei 2020 naar de Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen