Verwarde vrouw neergeschoten na bedreigen politie bij basisschool Alkmaar: "Doffe knal"

Verwarde vrouw neergeschoten na bedreigen politie bij basisschool Alkmaar: "Doffe knal"

<em>Verwarde vrouw</em> neergeschoten na bedreigen politie bij basisschool <em>Alkmaar</em>: &quot;Doffe knal&quot; Bij een basisschool in Alkmaar is een vrouw neergeschoten door de politie. De verwarde vrouw (48) stond daar met een mes en een hamer en was de school aan het vernielen. Zelfs de politie werd aangevallen. Zorgwekkend"De vrouw kwam zo dichtbij met een hamer en een groot mes, dat de situatie zo bedreigend was, dat een van de collega's heeft besloten zijn wapen te trekken en gericht op haar te schieten", aldus Menno Hartenberg, woordvoerder politie Noord-Holland. De vrouw is meegenomen en naar het ziekenhuis vervoerd, en haar conditie schijnt op dit moment wel zorgwekkend te zijn, laat De Telegraaf weten. Bekijk de video over dit incident bij een basisschool in Alkmaar hierboven. Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland Bekijk deze video » Nederlandse advocaat neergeschoten in Gronau in Duitsland Bekijk deze video » 48-jarige vrouw in Alkmaar neergeschoten door politie Bekijk deze video »
Nieuws :
Verwarde vrouw neergeschoten na bedreigen politie bij basisschool Alkmaar: "Doffe knal"

Bij een basisschool in Alkmaar is een vrouw neergeschoten door de politie. De verwarde vrouw (48) stond daar met een mes en een hamer en was de school aan het vernielen. Zelfs de politie werd aangevallen.

Zorgwekkend
"De vrouw kwam zo dichtbij met een hamer en een groot mes, dat de situatie zo bedreigend was, dat een van de collega's heeft besloten zijn wapen te trekken en gericht op haar te schieten", aldus Menno Hartenberg, woordvoerder politie Noord-Holland. De vrouw is meegenomen en naar het ziekenhuis vervoerd, en haar conditie schijnt op dit moment wel zorgwekkend te zijn, laat De Telegraaf weten.

Bekijk de video over dit incident bij een basisschool in Alkmaar hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verwarde vrouw neergeschoten na bedreigen politie bij basisschool Alkmaar: "Doffe knal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV