Jim Bakkum op zijn knieën voor Jan Kooijman

Jim Bakkum op zijn knieën voor Jan Kooijman

<em>Jim Bakkum</em> op zijn knieën voor <em>Jan Kooijman</em> Jim Bakkum is samen met Lieke van Lexmond en Marcel van Luit bezig voor een project voor Save the Children. De zanger is op de set omJan Kooijman fotograferen en gaat lachend op zijn knieën voor Jan Kooijman: "Van onderen!!", zegt hij grappend. Bekijk de Instagram Story beelden die Jan Kooijman deelt over het Save the Children project hierboven. Jan Kooijman blaast iedereen omver met zijn stem Bekijk deze video » Jan Kooijman en Barbara Sloesen als twee tortelduifjes op de filmset: "Kijk nou, zo mooi" Bekijk deze video » In bad met Jan Kooijman: last van "Afterparty perikelen" Bekijk deze video »
Amusement :
Jim Bakkum op zijn knieën voor Jan Kooijman

Jim Bakkum is samen met Lieke van Lexmond en Marcel van Luit bezig voor een project voor Save the Children. De zanger is op de set omJan Kooijman fotograferen en gaat lachend op zijn knieën voor Jan Kooijman: "Van onderen!!", zegt hij grappend.

Bekijk de Instagram Story beelden die Jan Kooijman deelt over het Save the Children project hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jim Bakkum op zijn knieën voor Jan Kooijman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV