André Hazes geniet van papadag met zoontje Dré

André Hazes geniet van papadag met zoontje Dré

<em>André Hazes</em> geniet van <em>papadag</em> met zoontje Dré André Hazes geniet op woensdagmiddag van een papadag met zoontje Dré. Vader en zoon bezoeken een speelhal en de kleine vent is aan het racen op een motor simulator. Hazes zorgt goed voor zijn kleine jongen en houdt voor de zekerheid de achterkant van de motor vast. Bekijk de Instagram video van André's papadag hierboven. Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren" Bekijk deze video » Monique Westenberg wil niets zeggen over breuk met André Hazes Bekijk deze video » André Hazes leert zoontje hoe hij Bridget Maasland heeft veroverd Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes geniet van papadag met zoontje Dré

André Hazes geniet op woensdagmiddag van een papadag met zoontje Dré. Vader en zoon bezoeken een speelhal en de kleine vent is aan het racen op een motor simulator. Hazes zorgt goed voor zijn kleine jongen en houdt voor de zekerheid de achterkant van de motor vast.

Bekijk de Instagram video van André's papadag hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes geniet van papadag met zoontje Dré of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen