Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht

Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht

<em>Mattie Valk</em> krenkt <em>Marieke Elsinga</em> met uitlating over haar gewicht Mattie en Marieke staan bekend om hun grappen en grollen, maar woensdag maakt Mattie Valk het tijdens de Qmusic uitzending wel heel bont. Hij beweert dat zijn collega is aangekomen. Marieke Elsinga schrikt van Mattie's opmerking, maar bekent dat ze is aangekomen sinds ze bij Qmusic werkt. Anne-Marie knikt ja en wil hiermee zeggen dat ze inderdaad heeft gezien dat Marieke voller is geworden. Marieke vindt dit totaal niet leuk: "Echt!?", zegt ze verbaasd. Bekijk de Qmusic-beelden, waarin Marieke Elsinga lichtelijk wordt beledigd door haar collega's, hierboven. Mattie Valk lijkt sprekend op zanger van Snollebollekes Bekijk deze video » Marieke Elsinga vraagt Mattie of hij geen koude tepels heeft Bekijk deze video » Marieke Elsinga ergert zich kapot aan bekers in films en series Bekijk deze video »
Amusement :
Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht

Mattie en Marieke staan bekend om hun grappen en grollen, maar woensdag maakt Mattie Valk het tijdens de Qmusic uitzending wel heel bont. Hij beweert dat zijn collega is aangekomen.

Marieke Elsinga schrikt van Mattie's opmerking, maar bekent dat ze is aangekomen sinds ze bij Qmusic werkt. Anne-Marie knikt ja en wil hiermee zeggen dat ze inderdaad heeft gezien dat Marieke voller is geworden. Marieke vindt dit totaal niet leuk: "Echt!?", zegt ze verbaasd.

Bekijk de Qmusic-beelden, waarin Marieke Elsinga lichtelijk wordt beledigd door haar collega's, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen