Venetië lijkt op een zwembad: "Zo hoog staat het water"

Venetië lijkt op een zwembad: "Zo hoog staat het water"

<em>Venetië</em> lijkt op een zwembad: &quot;Zo hoog staat het water&quot; In Italië zijn door zware overstromingen veel problemen ontstaan. Vooral in de beroemde stad Venetië is de situatie erg heftig: "De stad lijkt op een zwembad, zo hoog staat het water", vertelt de NOS presentatrice. San Marco kerk onder waterVeel pleinen en straten staan helemaal onder water. Scholen zijn dicht. Maar ook de San Marco kerk is onder water gelopen. Kunstliefhebbers maken zich zorgen dat het zoute water de mozaiek tegels beschadigd. De burgemeester van de stad wil de noodtoestand uitroepen. Bekijk in de NOS-video hierboven hoe heftig het heeft geregend in Venetië. Ravage in Japan door tyfoon Hagibis: "Zeker 18 mensen om het leven gekomen" Bekijk deze video » Heftige regenval zorgt voor overstromingen Honduras Bekijk deze video » Zware overstromingen verwoesten Ligurië in Noord-Italië Bekijk deze video »
Nieuws :
Venetië lijkt op een zwembad: "Zo hoog staat het water"

In Italië zijn door zware overstromingen veel problemen ontstaan. Vooral in de beroemde stad Venetië is de situatie erg heftig: "De stad lijkt op een zwembad, zo hoog staat het water", vertelt de NOS presentatrice.

San Marco kerk onder water
Veel pleinen en straten staan helemaal onder water. Scholen zijn dicht. Maar ook de San Marco kerk is onder water gelopen. Kunstliefhebbers maken zich zorgen dat het zoute water de mozaiek tegels beschadigd. De burgemeester van de stad wil de noodtoestand uitroepen.

Bekijk in de NOS-video hierboven hoe heftig het heeft geregend in Venetië.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Venetië lijkt op een zwembad: "Zo hoog staat het water" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV